Η Χούντα δεν τελείωσε το ’73

Περίπτωση 1η:

Παράνομη σύλληψη φοιτητή στην Θεσσαλονίκη και προσπάθεια από τους μπάτσους να του φορτωθούν κατηγορίες. Κανένας δεν ασχολήθηκε με το γεγονός ότι αν δεν υπήρχαν τα οπτικά ντοκουμέντα ο φοιτητής αυτή τη στιγμή θα αντιμετώπιζε ποιός ξέρει πόσες κατηγορίες.

Περίπτωση 2η:

Χανιά, Κρήτη. Αποδείξεις για την παρουσία “γνωστών αγνώστων” δίπλα στους μπάτσους. Δίλλημα: Ασφαλίτες με αισθητική 80s ή φασιστοειδή που ντρέπονται για τον εαυτό τους και κρύβονται; Ο διευθυντής ασφαλείας Χανίων δεν φαίνεται να έχει τέτοιες ανησυχίες πάντως γιατί τους ξέρει. Θα πει και σε μας;

Περίπτωση 3η:

Απόφαση του Δ.Σ. της Νομικής Σχολής Αθηνών, την περασμέν Τρίτη, να κλείσει το ραδιοφωνικό σταθμό «Ένταση» που λειτουργεί εντός του κτηρίου της, με σκοπό να «αποδοθεί το κτήριο ελεύθερο από την παρεμβολή κάθε εξωπανεπιστημιακού στοιχείου»!!!

Αν αυτό δεν είναι πολιτική στοχοποίηση τότε τί είναι; Αν αυτή η απόφαση δεν στρέφεται κατά της Ελευθερίας του Λόγου και της Ελεύθερης Διακίνησης Ιδεών τότε ποιά; Ας τελειώσουν τα παραμύθια περί στρεβλής χρήσης της έννοιας του ασύλου.