ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 22ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚLAND ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Τις πρώτες πρωϊνές ώρες της 1ης Ιανουαρίου, ο αστυνομικός Johannes Mehserle πυροβόλησε και σκότωσε τον 22χρόνο Oscar Grant, στην πλατφόρμα του σιδηροδρομικού σταθμού Frutivale στο Oakland. Οι αυτόπτεις μάρτυρες αναφέρουν οτί  ο Grant ήταν ξαπλωμένος με τα χέρια στο στομάχι σε μία μη-επιθετική στάση, τη στιγμή που δέχτηκε τον πυροβολισμό. Η αστυνομία επιβεβαίωσε οτί ο Grant ήταν άοπλος και αντέτεινε οτί ο πυροβολισμός ήταν ατύχημα. Ο Grant ζούσε στο Hayward και αφήνει πίσω του μια 4χρόνη κορούλα.

{youtubejw width=”450″ height=”360″}KlfNNiwoa_E{/youtubejw}
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ  ΣΗΜΑΙΝΕΙ  ΕΠΙΘΕΣΗ !

Εξεγερμένοι  ξεσπούν μετά απο  πορεία διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Oscar Grant από την αστυνομία.

Μέχρι στιγμής πολλά αμάξια έχουν παραδοθεί στις φλόγες, πολλά παράθυρα σπασμένα και αστυνομικοί και φωτογράφοι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια συγκρούσεων.Ομάδες  νεολαίων έχουν χυθεί στην πόλη και αφήνουν  τίποτα άλλο από καταστροφή στο πέρασμα τους. 

Αυτό μπορεί να επεκταθεί και στην πόλη σας εάν δράσετε. Να θυμάστε να κάνετε πράξη την πρόταση  οτι η αλληλεγγύη επιτίθεται, εάν πετύχετε τέτοιες δράσεις για τη δολοφονία του Αλέξη στον ελλαδικό χώρο, τότε μπορείτε να επιτεθείτε ακόμα πιο  πολύ για τον Oscar Grant στο Oakland.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ! 

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΘΥΕΛΛΑ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ !

Μία  ευχάριστη απειλή  από διαρκείς, ωστόσο πολύ λίγο γνωστοποιημένες επιθέσεις, λαμβάνει χώρα ενάντια στους υπεύθυνους για τις πειθήνιες και καταπιεστικές ζωές μας. Οι επακόλουθες δράσεις μοιάζουν μεμονωμένα περιστατικά, αλλά στη συνολική τους ματιά, παρουσιάζουν συνοχή μέσα σε μία τεκταινόμενη αντίσταση-αντεπίθεση. Δεν είναι αναγκαίο οτί υποστηρίζουμε την εγκληματικότητα (π.χ.ο βιασμός,δολοφονία,παιδική κακοποίηση,είναι τα περισσότερο αχαρακτήριστα και αχρεία.), αλλά υποστηρίζουμε  τις διαδηλώσεις ενάντια στη “λογική” του Νόμου του Κράτους αλλά και της Οικονομικής Κρίσης και της κυριαρχίας τους στην καθημερινή μας ζωή. Κάποιες πράξεις είναι με πρόθεση, άλλες με περισσότερο φαντασία από άλλες, άλλες πιο συλλογικές από άλλες, αλλά όλες αξίζουν δημοσιοποίησης, υπεράσπισης, και διάδοσης.Πόλεμος της Μιζέριας.

Social Rupture