Αντιφασιστική Συγκέντρωση

Ο Φασισμός παίρνει ανησυχειτές διαστάσεις στην Ευρώπη. Η Ιταλία φαίνεται ότι δίνει τον τόνο σε αυτή την προσπάθεια “καθαρότητας”. Για πρώτη φορά επιτράπηκε να απελαθούν μετανάστες χωρίς καν να έχουν αποβιβαστεί ώστε να τους παρασχεθούν οι στοιχειώδεις βοήθειες.

Το Σάββατο το πρωί “κάτοικοι” από διάφορες περιοχές της Αθήνας καλούν σε μια συγκέντρωση εναντίων των μεταναστών. Ο φόβος που έχει δημιουργήσει η κρατική τρομοκρατία φαίνεται ότι βρίσκει γόνιμο έδαφος προς εκμετάλευση από τα φασιστοειδή. Η συγκέντρωση έρχεται σε συνέχεια προκλητικών δηλώσεων του γνωστού Γεωργιάδη στο μπουρδέλο που λέγεται Βουλή περί “εγκληματιών πλιατσικολόγων επικίνδυνων μεταναστών που ακολούθησαν τους παρασυρμένους εφήβους τον Δεκέμβρη και δημιούργησαν εικόνα χάους στην Αθήνα”.

Πρέπει να σταθούμε αλληλέγγυοι στον αγώνα των μεταναστών για διεκδίκησει των στοιχειωδών κατα αρχήν ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Πρέπει να σταθούμε στο δρόμο όλων όσων θέλουν να καλλιεργήσουν τον τρόμο και τον φόβο απέναντι σε ανθρώπους που το μόνο που διεκδικούν είναι μια καλύτερη ζωή. Πρέπει να βρεθούμε μπροστά στην κρατική τρομοκρατία. Πρέπει να σταματήσουμε τους αδηφάγους αστούς δημοσιογράφους , που σαν πεινασμένες ύαινες το μόνο που ψάχνουν είναι αίμα και πτώματα, αναπαράγοντας επιχειρήματα του ορθού λόγου.